Welcome to the world's first unmanned ski rental.

Do you want a new skiing experience? Here you can fast, easy, and safely rent the latest skis from K2. Which do you choose?

1. Scan the QR-code on the locking bracket to start

2. Enter the code that you received after payment. Remember to lock again after you have taken the skis.

3. Take the skis to the adjustment station at the side of the ski rack. Use SkiClicker® to set your skis.

Return the skis

1. Clean the skis & bindings from ice and snow

2. Place the skis in the same numbered place as where you found them.

3. Use the same code to unlock your slot. Remember to close the lock after you have returned the skis.

Choose the right lenght

The skis can be the same length as yourself or +/- 5cm. A shorter ski will be a little bit quicker whilst a longer ski will give a bit more stability. Test for youself to find out what you prefer.

Om skidorna

Mindbender 96 Carbon har en full träkärna med kolfiberförstärning både i nos och tail för mer vridstyvhet där det behövs. En otroligt mångsidig skida för dig som åker mycket i pist men som vill kunna ta några åka offpist när tillfälle ges. Perfekt för dig som vill köpa en skida för att utvecklas på, både i pist och liftburen offpist. Skidan är, trots sin stabilitet och materialval, relativt lätt så att den även kan kvalificera in i kategorin Freetouring. Med flertalet utmärkelser står samtliga Mindbender skidorna i topp i samtliga kategorier.

Dimensioner: 131 – 96 – 119

Radie: 17,8M @ 184cm

https://k2snow.com/en-se/p/mindbender-96c-mens-skis-2024

K2 Mindbender 89Ti. Inför 2022 blev alla mindbender skidorna med metall (Ti) helt nykonstruerade. Mer energi, mer kraft och ännu mer skidglädje står på menyn. Inför säsongen 2023 så får alla skidorna en ny fräsh grafik. Alla Mindbender skidorna i serien som har metallförstärning är uppbyggda med en konstruktion som kallas  Powerwall Sidewall. Detta  gör skidan extremt kraftfull när man lägger den på kant och gör även skidan väldigt direkt & exakt.

Själva stommen i Mindbender serie är uppfattningen att carving och freerideåkning inte borde utsluta varandra. Det ska gå att carva och åka stora freerirde åk med samma skida. Det har uppnåtts genom konstruktionen som kallas Torsion Control Design. En teknk som gör det möjligt att få skidan extremt styv i framkant ( bättre isgrepp & stabilitet) men också gör den mer lekfull i slutet av skidan för att den skall bli följsam. Konstruktionen kallas Titanal Y-Beam Teknologi och är ett metalllager som taktiskt ligger på behövda delar av skidan för olika egenskaper.

K2 Mindbender TI skidorna är för dig som vill kunna åka fort och stabilt över hela berget men som inte vill tappa på lekfullheten. 89ti är för dig som älskar att åka pist i alla typer av fören hela dagen på hela berget! Med flertalet utmärkelser står samtliga Mindbender skidorna i topp i samtliga kategorier.

Dimensioner: 130-89-114

Radie: 16.6M @ 182

https://k2snow.com/en-se/p/mindbender-89ti-mens-skis-2024

Mindbender 90C Women har en full träkärna med kolfiberförstärning både i nos och tail för mer vridstyvhet där det behövs. En otroligt mångsidig skida för dig som åker mycket i pist men som vill kunna ta några åka offpist när tillfälle ges. Perfekt för dig som vill köpa en skida för att utvecklas på, både i pist och liftburen offpist. Skidan är, trots sin stabilitet och materialval, relativt lätt så att den även kan kvalificera in i kategorin Freetouring.

Med flertalet utmärkelser står samtliga Mindbender skidorna i topp i samtliga kategorier. K2 har sedan länge samarbetat med bröstcancerfonden och en del av försäljningen går till bröstcancerforskning. Detta ser du på alla K2´s damprodukter genom symbolen för Rosa bandet på skidan, snowboarden eller pjäxan. Mindbender serien är en av de mest moderna och mångsida serien på markanden. Med flertalet utmärkelser står samtliga Mindbender skidorna i topp i samtliga kategorier.

Dimensioner: 132 – 90 – 117

Radie: 11.9M @160

https://k2snow.com/en-se/p/mindbender-90c-womens-skis-2024

K2 Mindbender 89Ti Women. Inför 2022 blev alla mindbender skidorna med metall (Ti) helt nykonstruerade. Mer energi, mer kraft och ännu mer skidglädje står på menyn.  Inför säsongen 2023 så får alla skidorna en ny fräsh grafik. Alla Mindbender skidorna i serien som har metallförstärning är uppbyggda med en konstruktion som kallas  Powerwall Sidewall. Detta  gör skidan extremt kraftfull när man lägger den på kant och gör även skidan väldigt direkt & exakt. Själva stommen i Mindbender serie är uppfattningen att carving och freerideåkning inte borde utsluta varandra. Det ska gå att carva och åka stora freerirde åk med samma skida. Det har uppnåtts genom konstruktionen som kallas Torsion Control Design. En teknk som gör det möjligt att få skidan extremt styv i framkant ( bättre isgrepp & stabilitet) men också gör den mer lekfull i slutet av skidan för att den skall bli följsam. Konstruktionen kallas Titanal Y-Beam Teknologi och är ett metalllager som taktiskt ligger på behövda delar av skidan för olika egenskaper.

K2 Mindbender TI skidorna är för dig som vill kunna åka fort och stabilt över hela berget men som inte vill tappa på lekfullheten. 89ti W är för dig som älskar att åka pist i alla typer av fören hela dagen på hela berget! Du gillar när det går fort och skidan får absolut inte vara annat än fartstabil. Helt magiskt om du gillar snabba åk på hela berget! K2 har sedan länge samarbetat med bröstcancerfonden och en del av försäljningen går till bröstcancerforskning. Detta ser du på alla K2´s damprodukter genom symbolen för Rosa bandet på skidan, snowboarden eller pjäxan. Mindbender serien är en av de mest moderna och mångsida serien på markanden. Med flertalet utmärkelser står samtliga Mindbender skidorna i topp i samtliga kategorier.

Dimensioner: 130-89-114

Radie: 13.1M @ 164

https://k2snow.com/en-se/p/mindbender-89ti-womens-skis-2024

K2 Disruption 78TI. K2´s nya Disruption serie sätter en ny standard i vad du har förväntat dig av en pistskida! Disruption serien är byggd för dig som älskar riktigt hög prestanda en hel dag i pisten. Skidorna är 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten och ge maximal känsla tillbaka i varje sväng. Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som till mindre kraft ger dig mer tillbaka! Alla skidorna i serien bygger på en massiv träkärna som ger den extra speciella “fingertoppskänslan” mot snön. Metallen i skidan, kallad “I-Beam”, tar vibrationerna vid de stora stötarna och ojämheterna. Materialet ” Dark Matter Dampening”, som sitter i nos och tail, dämpar de små vibrationerna och ger skidan en otrolig exakt och dämpad känsla oavsett fart. Till sist så har vi PowerWall som är en förstärkning av sidkanten (sidewall) som ger dig extra kraft under foten när det blir riktigt hårt i pisten.

Disruption 78TI är den ultimata skidan om du vill åka enb hel dag i pisten men ändå kunna krossa alla typer av underlag. Skidan har en lätt rocker i nosen som gör att den fortfarande flyter snabb ner i pisten även vid sämre underlag. Unisex längder. Rekommenderas strax under eller kroppslängd.

Dimensioner: 123-78-109

Radie: 17.8M @ 177

https://k2snow.com/en-se/p/disruption-78ti-mens-skis-2024

K2 Disruption MTIK2´s Disruption serie sätter en ny standard i vad du kan förvänta dig av en pistskida! Disruption serien är byggd för dig som älskar riktigt hög prestanda en hel dag i pisten. Skidorna är 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten och ge maximal känsla tillbaka i varje sväng.

Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som till mindre kraft ger dig mer tillbaka! Alla skidorna i serien bygger på en massiv träkärna som ger den extra speciella “fingertoppskänslan” mot snön. Metallen i skidan, kallad “I-Beam”, tar vibrationerna vid de stora stötarna och ojämheterna. Materialet ” Dark Matter Dampening”, som sitter i nos och tail, dämpar de små vibrationerna och ger skidan en otrolig exakt och dämpad känsla oavsett fart. Till sist så har vi PowerWall som är en förstärkning av sidkanten (sidewall) som ger dig extra kraft under foten när det blir riktigt hårt i pisten.

Disruption MTI är den mest avanderade pistskidan i K2´s sortiment någonsin. För dig som åker kraftfullt och älskar maximalt kantgrepp och fartstabilitet! Rekommenderas strax under eller kroppslängd.

Dimensioner: 118-74-104

Radie: 18.1M @ 175

https://k2snow.com/en-se/p/disruption-mti-mens-skis-2024

K2 Disruption SC. K2´s Disruption serie sätter en ny standard i vad du kan förvänta dig av en pistskida! Disruption serien är byggd för dig som älskar riktigt hög prestanda en hel dag i pisten. Skidorna är 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten och ge maximal känsla tillbaka i varje sväng.

Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som till mindre kraft ger dig mer tillbaka! Alla skidorna i serien bygger på en massiv träkärna som ger den extra speciella “fingertoppskänslan” mot snön. Extraförstärkningen i skidan, kallad “I-Beam”, tar vibrationerna vid de stora stötarna och ojämheterna. Materialet ” Dark Matter Dampening”, som sitter i nosen, dämpar de små vibrationerna och ger skidan en otrolig exakt och dämpad känsla oavsett fart. Skidan är förstärkt med kolfiber som ger ännu mer spänst och karaktär. Disruption SC är för dig som älskar att åka pist, hela dagen, i alla typer av fören.

Dimensioner: 126-73-108

Radie: 15.2M @ 174

https://k2snow.com/en-se/p/disruption-sc-mens-skis-2024

K2 Disruption SC Women är ett par högpresterande pistskidor för tjejer. Fördelarna med Disruption-serien är att de är byggda för dig som älskar riktigt hög prestanda samt en hel dag i pisten. Skidan är till 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten samt ge maximal känsla tillbaka i varje sväng. Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som med mindre kraft ger mer tillbaka!

Tillverkade med Speed Rocker som ger snabba samt korta svängar med god kontroll och maximal stabilitet. Detta gäller även på hårt packad snö. PowerWall-konstruktion samt Carbon i-Beam-förstärkningar, detta gör K2 Disruption SC W mer förlåtande än sina syskon som har metall. Samtidigt ger det ökad kraftöverföring och stabilitet genom hela svängen.

Dimensioner: 127-74-109

Radie: 12.6M @ 160

https://k2snow.com/en-se/p/disruption-sc-womens-skis-2024

K2 Disruption MTI Women. K2´s Disruption serie sätter en ny standard i vad du kan förvänta dig av en pistskida! Disruption serien är byggd för dig som älskar riktigt hög prestanda en hel dag i pisten. Skidorna är 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten och ge maximal känsla tillbaka i varje sväng.

Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som till mindre kraft ger dig mer tillbaka! Alla skidorna i serien bygger på en massiv träkärna som ger den extra speciella “fingertoppskänslan” mot snön. Metallen i skidan, kallad “I-Beam”, tar vibrationerna vid de stora stötarna och ojämheterna. Materialet ” Dark Matter Dampening”, som sitter i nos och tail, dämpar de små vibrationerna och ger skidan en otrolig exakt och dämpad känsla oavsett fart. Till sist så har vi PowerWall som är en förstärkning av sidkanten (sidewall) som ger dig extra kraft under foten när det blir riktigt hårt i pisten.

Disruption MTI är den mest avanderade pistskidan i K2´s sortiment någonsin. För dig som åker kraftfullt och älskar maximalt kantgrepp och fartstabilitet! Rekommenderas strax under eller kroppslängd. K2 har sedan länge samarbetat med bröstcancerfonden och en del av försäljningen går till bröstcancerforskning. Detta ser du på alla K2´s damprodukter genom symbolen för Rosa bandet på skidan, snowboarden eller pjäxan.

Dimensioner: 115-72-103

Radie: 14.7M @ 160

https://k2snow.com/en-se/p/disruption-mti-womens-skis-2024